luni, 21 iulie 2008

Subiecte de discutat pe urmatoarele trei luni: Dacia Sandero si pachetele noi de tigari

Recent am auzit anumite informatii care deja cu siguranta au ajuns la multa lume si care se raspandesc in orice moment de constienta a populatiei in fiecare zi din aceasta perioada calduroasa a verii. Aceste informatii sunt: noile pachete de tigari cu poze "horror" pe ele, noul(noua) Dacia Sandero si inca ceva ce-mi scapa acum dar cu siguranta o sa revin cand o sa imi aduc aminte.

Tigarile noi, sunt mai urate, sunt mai provocatoare, mai interesante, mai explicite. Toata lumea vrea sa vada pozele si cand le vede se ingretoseaza. Unii sunt bucurosi altii sunt furiosi.

Cei bucurosi au inca un motiv sa incerce sa se lase de fumat. Cei furiosi spun ca le place sa fumeze si ca nu platesc sa vada asa ceva toata ziua.

Ei bine cei care sunt furiosi nu platesc nici sa auda ceea ce vor auzi in urmatoarele trei luni pe tema pozelor. E un subiect asa de nou si controversat incat vor auzi pareri de la toata lumea inclusiv majoritatea de la care nu vor sa auda nimic pe aceasta tema. Au si dreptate, e ca si cum ai merge sa-ti iei masina si pe capota e o poza mare si lata cu un accident oribil care te face sa te simti mai in siguranta pe trotuar.

A doua veste e Sandero, noua Dacia. Am auzit deja intrebari legate de design si finisaje, pareri pro si contra, argumente puternice si spuse cu patos. Am auzit ca se va face o Dacia cu cutie automata. Acea cutie automata poate ca nu isi are locul in criza petrolului, dar cu siguranta face parte din poveste. Am vazut deja cateva Sandero prin oras(Cluj), par dragute, dar nu am oprit sa ma uit foarte atent la ele. Inca astept parerile de la lume sa mai si invat la ce sa ma uit si dupa sa arunc si eu o privire sa judec si eu masina. Oricum nu e pentru mine, eu ma gandesc la alta(masina).

Cand vad aceste subiecte de discutie imi dau seama foarte clar ca am intrat in vacanta in general atat cu concedii de la munca cat si cu creierele unii dintre noi, si ca chiar avem nevoie de astfel de subiecte care de care mai interesante si poate si senzationale care sa ne faca sa uitam de aspectul bearish predominant al bursei din orice tara, de criza subprime din USA, de pretul petrolului care merge constant in sus si care in curand o sa ne faca sa mergem pana la mare cu jumatate de buget de vacanta, de arsita de afara si topirea polurilor cat a mai ramas din ele, de cresterea pretului la alimente in prisma cresterii populatiei pe glob, si multe altele.

Cheers!

Niciun comentariu: