marți, 30 decembrie 2008

Inceput de rev

Revelionul in Drobeta Turnu Severin.

Drumul a fost lung, am pornit din Cluj de la 5:15 teoretic dar cu CFR a fost 5:45 pana la Timisoara iarasi teoretic dar ne-am oprit in Lugoj sa asteptam personalul 3 ore ca sa fim siguri ca il prindem(CFR-ul asta) decat sa mergem in Timi sa stam 1 ora fiindca aveam intarziere mare.

Din Lugoj am ajuns in Drobeta Turnu Severin, un oras mic de cateva zeci de mii de locuitori, si ghici cine ne-a asteptat in gara? Piratii si politia! Piratii au vrut sa ne combine sa ne duca cu taxiul, politia sa fie sigura ca totul e ok(era un singur politist dar era officially on duty). Am luat taxiuri la comanda, am ajuns la locatie, ne-am cazat, am mancat, am mers sa bem o cafea in oras, ne-am intors, am ajutat la carat berea(muulta frate, 400 de beri pentru prima seara!), am furat bere desi am primit gratis ca deh, daca nu-i ashe, nu-i nicicum! Am ajuns sa cantam pe hol mult si bine, am iesit pe terasa sa vedem blocul din fata(suntem cazati la ANT), s-a jucat Jungle Speed, am cantat iara, am beut bere iara, si acuma suntem toti veseli la inceput de chef :)

Trebuie sa duc laptopul la chef ca al meu citeste dvduri, so ma ofer pentru patrie si popor, si ma abtin de la placerea de a avea net la 5 dimineata cand vin beatz in camera, asa ca inchei aici aceasta intrare cu ganduri bune si urari de implinire si multi ani!

Sa traiti bine si mult!

Niciun comentariu: